FLowy Agency

The beginning

Flowy agency biedt een totaaloplossing aan grote en kleine bedrijven die op zoek zijn naar een partner in marketing, branding en advertising.

Als ‘lid’ van generatie Y heb ik altijd een natuurlijke affiniteit en bepaalde vlotheid gehad met online marketing en sociale media. Als 18-jarige ging ik bedrijfsmanagement studeren wat de basis van mijn studies vormde. Sinds 2019 ben ik begonnen aan mijn tweede bachelor devine deze staat voor design and development. Deze studie laat mijn creatieve kant naar boven komen.

Contentcreation

Creating killer content

In België is er vaak geen budget is om een aparte fotograaf mee op pad te sturen, leerde ik naast aantrekkelijke teksten ook aantrekkelijke foto’s en video’s maken voor mijn cliënteel.

Deze job koppelde ik aan een eigen webshop met jurkjes en leuke accessoires voor dames. Ik was gefascineerd van de enorme impact die facebook, instagram en pinterest hebben op een online business. Waar andere merken en bedrijven duizenden euro’s pompten in tijdschriftpublicaties en flyeracties kon ik met afgestemde facebook ads, sociale media-campagnes en enkele bloggers mijn kleine business een flinke boost geven, zonder er veel geld voor neer te tellen.

Learn More

Marketing, reclame en social media management

The key to succes

Ik merkte al snel dat heel wat grotere bedrijven en gevestigde namen moeite hadden met het veranderende marketing- (en vooral retail) landschap. Grotere ondernemers hadden de tijd niet om te experimenteren of zich bij te scholen in online marketing. Met mijn kennis in marketing, sociale media en contentcreatie ging ik aan de slag als freelance social media manager voor bedrijven. Met de jaren groeide ook mijn praktische vakkennis en ervaring. Het viel me op dat talrijke zaakvoerders bijvoorbeeld wel inzien dat het belangrijk is om aanwezig te zijn op facebook, maar hun (tijdrovende!) posts halen weinig likes, en nog belangrijker, weinig nieuwe klanten binnen. Men nodigt wel influencers uit om langs te komen voor promotie-doeleinden, maar weet vaak niet hoe zo’n influencer gecontroleerd, gebriefd en opgevolgd moet worden met als gevolg een kleine tot onbestaande ROI. Tot slot zetten vele bedrijven rond belangrijke periodes zoals Kerst in op alles-erop-en-eraan marketingcampagnes bij grote reclamebureau’s. Bijgevolg is het jaarbudget in één of twee maanden opgebruikt en wordt er voor de rest van het jaar weinig tot niets gedaan.

Learn More

Influencermarketing and Events

The connections

Met Flowy Agency presenteer ik mijn klanten een betrouwbare vaste marketingpartner. Er zijn géén twee bedrijven met identieke behoeftes, daarom bieden we elke klant een traject op maat aan voor een sterke ondersteuning in social media, advertising, fotoshoots, copywriting, en consulting. Van een complete huisstijl tot de juiste brand ambassador – LIME zet elk bedrijf op de juiste manier in de limelight!